Grote Baan 26 - 3150 Haacht
Tel.: 016 67 01 63
Uw natuurlijke behandeling met een ruim kader.

Uw ondersteunende homeopathie voor honden en andere dieren

Zoekt u een gezonde en natuurlijke behandeling voor uw huisdier? Wil u het gebruik van sterke medicatie zo veel mogelijk beperken? Kies dan voor mijn homeopathie voor honden regio Haacht

Gezonde behandeling

Bij kleine huisdieren en paarden kan homeopathie uw gezonde oplossing zijn. Dankzij de ondersteunende werking, hoeft uw dier bijna geen antibiotica of pijnstillers meer in te nemen. Op die manier zal zijn algemeen welzijn en immuunsysteem bijzonder snel verbeteren.

Er bestaan verschillende homeopathische kuren. Zo kan een oplossing in de mond worden toegediend, of een poeder in het eten vermengd worden. Als ervaren specialist ben ik op de hoogte van alle mogelijkheden. Bovendien school ik me regelmatig bij om bij te blijven.

Ruim kader

Indien uw huisdier gedragsproblemen vertoont, kan homeopathie eveneens heilzaam werken. In dat geval zorg ik voor een uitgebreide analyse. Ik onderzoek uw dier grondig en vind zo de oorzaken van de problemen. Vervolgens bied ik u uitgebreid advies om de gezondheid van uw dier te verbeteren.

Om de werking van de homeopathie verder te evalueren, plan ik graag een vervolgafspraak in regio Haacht. Zo bent u zeker van optimale resultaten.

Contact

Geïnteresseerd? Maak dan meteen een afspraak om uw homeopathie voor honden te starten!

Clikc+