Grote Baan 26 - 3150 Haacht
Tel.: 016 67 01 63
Geef uw paarden optimale ontwikkelingskansen.

Uw dierenarts voor uw paard garandeert gepersonaliseerde zorg

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde dierenarts voor uw paarden? Wenst u een gepersonaliseerde behandeling met aandacht voor voeding, gedrag en bewegingsproblemen? Schakel me dan meteen in voor het welzijn van uw dieren.

Gedetailleerde analyse

Als dierenarts voor uw paard uit Haacht kom ik meteen ter plaatse voor een grondig onderzoek. Ik baseer me op de bevindingen van de persoon die het paard berijdt. Zo probeer ik de oorzaak te vinden voor tal van problemen.

Naast fysieke moeilijkheden, kunnen ook vage klachten (paard wil niet meewerken, loopt zuur rond, voelt zich niet goed in zijn vel…) of gedragsproblemen nader bekeken worden. Indien nodig, analyseer ik het dier ook tijdens de training.

Complete behandeling op maat

Na de analyse in regio Haacht bied ik als dierenarts voor uw paard een complete behandeling op maat. Het trainingsschema kan aangepast worden. We bekijken welke oefeningen de ontwikkeling van uw paard ten goede komt.

Doorgaans voorzie ik binnen mijn verzorging gezonde voeding van Bonpard. Daarnaast bied ik professioneel advies over supplementen. U rekent steeds op een nauwe opvolging volgens de behoeften van uw dier.

Voor mijn totaalpakket hanteer ik competitieve prijzen.

Contact

Overtuigd? Contacteer me dan meteen om een afspraak te maken.

Clikc+