Grote Baan 26 - 3150 Haacht
Tel.: 016 67 01 63
Kies voor professionele dierenzorg op maat.

Barbara Ponteur is uw ervaren dierenarts in regio Haacht

Zoekt u een bedreven dierenarts regio Haacht voor de algemene zorg van uw huisdieren? Wenst u uw dieren natuurlijk te laten behandelen door een specialist? Dan bent u bij Barabara Ponteur aan het ideale adres.

Kleine huisdieren

In mijn praktijk kan u terecht voor de verzorging van kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen… Ik sta in voor algemeen routineonderzoek, vaccinaties of kleine chirurgische ingrepen.

Paarden

Ook de verzorging van paarden behoort tot mijn specialiteiten. Graag kom ik ter plaatse in regio Haacht om de (gedrags)problemen van uw paard op te lossen.

Acupunctuur

Kies voor mijn acupunctuur behandeling als u de weerstand van uw dier wil verhogen. Dankzij mijn jarenlange specialisatie en ervaring als dierenarts, bent u zeker van een geslaagde therapie.

Homeopathie

Indien u houdt van natuurlijke genezingsmethodes, kan u opteren voor mijn homeopathische kuren. Ik bied u met plezier bijkomend advies om de verzorging thuis verder te zetten.

Praktische tips

Om uw dier zo min mogelijk stress te bezorgen, werk ik zowel in mijn praktijk als aan huis uitsluitend op afspraak. U kan steeds met bancontact betalen.

Contact

Overtuigd? Contacteer me dan vandaag nog om een afspraak vast te leggen!

Clikc+